Creatieve recreatieondernemers gezocht

Voor het perceel Zuideinde 14 in de Zuid-Hollandse gemeente Zuidplas is Recreatieschap Rottemeren op zoek naar één of meer creatieve recreatieondernemers die kansen zien om op deze mooie plek een nieuw initiatief te starten.


Hierbij denken ze aan dagrecreatie, verblijfsrecreatie of een maatschappelijke functie. Op die manier kunnen ze dit perceel en het achterliggende recreatiegebied Eendragtspolder verder ontwikkelen en nog aantrekkelijker maken voor het publiek.

Over Zuideinde 


Op het 1,2 ha grote perceel aan Zuideinde 14 in Zevenhuizen (ZH) was tot in 2008 een agrarisch bedrijf gevestigd. Op het terrein bevindt zich nog ca. 2.300 m2 aan verouderde opstallen (een bedrijfswoning en agrarische bedrijfsbebouwing). Aan de achterzijde grenst het perceel direct aan het weidse recreatiegebied Eendragtspolder, met daarin o.a. de internationale Willem-Alexanderbaan. De entree van de Eendragtspolder loopt direct aan de noordzijde langs het perceel, is goed ontsloten en ligt in de directe nabijheid van de dorpskern van Zevenhuizen en de snelwegen A12 en A20. Recreatiegebieden zoals de Zevenhuizerplas en het Nessestrand liggen op loop- en fietsafstand.

Spreekt de locatie je aan of heb je al een idee voor een onderneming? Lees meer over de voorwaarden via de website van Staatsbosbeheer.

Creatieve ondernemer recreatie Hof van Delfland